دو قطعه از سازه انتهایی این ساختمان که به صورت بر ج های دو قلو ساخته شده، در آسمان به هم متصل شده است. وصل کردن این دو قطعه از برج های دو قلو باعث به هم متصل شدن این دو برج به صورت متمایل شده به طوری که شکل این برج در نهایت عدد ۸ را نشان می دهد. این برج بعد از مقر تلویزیون ملی چین CCTVمی باشد. دو بازوی این برج های دوقلوی ۲۳۴ متری، تا ۷۰ متر در آسمان به سوی هم متمایل می شوند تا در نهایت به هم برسند. مهندسان این سازه که اکثرا آلمانی هستند، هر روز تنها یک ساعت در آستانه سحر فرصت داشتند تا عملیات متصل کردن بازوهای این دو برج را انجام دهند. تنها در این ساعت از روز است که ساختمان سازه کمترین تاثیر را از تغییرات درجه هوا می گیرد. در ساعات دیگر شبانه روز، تغییرات ایجاد شده در سازه فلزی ساختمان و انبساط فلز در صورت گرمای خورشید، عملیات پیچیده متصل کردن بازوی برج ها را دشوار می کند. اسکلت بیرونی این سازه عجیب از ۱۰هزار قطعه میله فلزی تشکیل شده است. این ساختمان چنان عجیب و پیچیده است که هیچ کدام از قوانین ساختمان سازی در چین شامل آن نمی شود. به همین دلیل مقامات شهر پکن پیش از شروع کار ساخت این سازه در سپتامبر سال ۲۰۰۴، یک گروه ۱۳ نفره از مهندسان چینی را مسوول بررسی شرایط ساخت این ساختمان کردند. این گروه بعد از ۲ سال بررسی، سرانجام نظر مساعد خود را اعلام کرد و مقامات شهر پکن هم اجازه شروع کار را دادند. بازوهای این برج های دوقلو به وسیله یک سایه بان که ۱۱ طبقه از این ساختمان را پوشش می دهد به هم متصل می شود. الی شیهان، مهندس آلمانی شرکت متروپلیتن در سال ۲۰۰۲ در رقابت بین المللی برای طراحی و ساخت این ساختمان برنده شد و کار طراحی و بعد ساخت آن را شروع کرد.
ساختمان جدید مرکز تلویزیونی چین مساحتی بالغ بر ۵۵۳۰۰۰ متر مربع دارد که O.M.A (دفتر و تیم طراحی رم کولهاس) آن را طراحی نموده است.
این طرح از دو بخش یا دو ساختمان مجزا تشکیل شده. ساختمان اصلی در بر گیرنده استدیوهای پخش برنامه ماهواره ها و بخش اداری و … است، ارتفاع آن ۲۳۰متر و مساحت آن ۴۰۵۰۰۰ متر مربع می باشد. و به شکلی نمادین (از نظر مقیاس شهری) به صورت دو برج طراحی شده است که در ارتفاع به یکدیگر می رسند و مکعبی را تکمیل می کنند که در نقطه شروع دو برج (طبقات پائینی) در سمتی دیگر ساخته اند.
ساختمان دوم که O.M.A آن را طراحی کرد در بر گیرنده هتل، سالن آمفی تئاتر و فضای نمایش است که در کنار برج اصلی و به صورت یک تک برج با مقطع سهمی شکل خود نمایی می کند. مساحت این ساختمان ۱۱۶۰۰۰ متر مربع می باشد.
به علت هوای آلوده و پر از گرد و غبار پکن برای مقاومت بیشتر سعی شده که از شیشه های با ترکیبات خاص برای نما استفاده شود . نمای ساختمان از کرتین وال است
(ساختمان جدید مرکز تلویزیونی چین)
طراحی لابی این ساختمان که پذیرای روزانه 30000 نفر باشد بسیار مهم بوده و این ساختمان شامل 99 آسانسور می باشد .
(ساختمان جدید مرکز تلویزیونی چین)
(سایت ساختمان جدید مرکز تلویزیونی چین)
(سایت ساختمان جدید مرکز تلویزیونی چین)
اگوست 2006 ( بیش از 400 طراح روی پروژه کار می کنند)
ساختمان اداری سویس ری
این بنای زیبا در مرکز لندن با 180 متر ارتفاع ، ششمین بنای بلند این شهر است . شهری که با حمایت مناسب قانونی در برابر هجوم ساختمانهای بلند مقاومت نشان داده و در پی حفظ تمامیبافتهای قدیمی است .
ساختمان اداری سویس ری با کاربری تجاری در مرکز شهر لندن
شهرت این بنا نه فقط به دلیل جذابیت بصری و جرأت قرار گرفتن درمیان بافتهای قدیمی لندن که به خاطر معماری بزرگ آن نورمن فاستر است . معماری که در طول زندگی حرفه ای خود با طراحی و ساخت چندین شاهکار معماری و کسب ده ها جایزه بزرگ معماری بی شک نامش درتاریخ معماری ثبت خواهد شد.
ساختمان در محل سابق بالتیک اکسچنج – بورس جهانی کشتی _ است که در آوریل 1992 با انفجار بمب ارتش جمهوری خواه ایرلند متحمل صدمات زیادی شد . میراث فرهنگی انگلستان اصرار داشت که این بنای قدیمی بازسازی یا مرمت شود . بنابراین بیشتر باقیمانده های ساختمان با دقت برداشته و بخش داخلی سالن بورس و بنای خارجی آن نگهداری شد . اما به دلیل صدمات زیاد بازسازی کامل بنا ممکن نبود و پیشنهاد ساخت (( برج هزاره لندن )) در این مکان مطرح شد.
 مراحل طراحی بنا
موقعیت استثنائی این زمین ، به دلیل وجود بافتهای قدیمی و همچنین تاریخچۀ آن ، به نظارت دقیق دولت بر آن انجامید طبق قانون ، ساختمان جدید نباید منظرۀ گنبد سنت پل را محدود می کرد یا ازدید آن می کاست . نقشۀ برج پیشنهادی (( هزارۀ لندن))نورمن فاستر و همکاران به دلیل مغایرت باحفظ بافت سنتی تأیید نشد اما طرح دیگری از آنها پذیرفته شد . طرح جدید فاستر شبیه میوۀ کاج است که با کمک تکنیک مدل سازی پارامتری رایانه ای به دست آمده است این شکل علاوه بر آنکه دید ساختمانهای مجاور را کم نمی کرد به دلیل ساختار آیرودینامیکی از شدت باد در اطراف برج هم می کاست . این اولین آسمان خراش همگام با طبیعت و مناسب اقلیم در لندن است . اسکانسکا ساخت این بنا را درسال 2000 آغاز کرد و در 28 آوریل 2004افتتاح شد .
 
 ساختمان اداری سویس ری با کاربری تجاری در مرکز شهر لندن
ویژگی دیگر این بنا به کارگیری روشهای صرفه جویی انرژی است که به آن امکان می دهد نصف مقدار انرژی یک برج مشابه را مصرف کند . شش محور استوانه ای مثل یک سیستم تهویۀ طبیعی برای تمام ساختمان عمل می کنند و همچون یک شیشۀ دو جدارۀ غول آسا هستند . هوا بین دو لایه شیشه های دو جداره محصور می شود و برای فضای اداری داخل عایق ایجاد می کند . بادکشها در تابستان هوای گرم را به خارج از ساختمان می کشند و در زمستان با استفاده از گرمایش خورشیدی انفعالی ساختمان را گرم می کنند . بادکشها همچنین با راه دادن نور خورشید به درون ساختمان محیط کاررا دلچسب تر می کنند . و باعث صرفه جویی در هزینه های روشنایی می شوند پنجره ها به طور خود کار باز می شوند تا سیستم تهویۀمطبوع را با تهویۀ طبیعی تکمیل کنند . امکانی که به صرفه جویی در مصرف انرژی تا 40 در صد در سال کمک می کند . مسئله باد یکی از مهمترین مشکلات معماران در طراحی برج است . اما در این بنا به دلیل ساختار تماماًَ مثلثی به استفاده از آرماتورهای اضافه نیاز نبود . با اینکه کل بنا منحنی به نظر می رسد تنها یک قطعه شیشۀ منحنی درکل ساختمان به کاررفته . یک کلاهک لنز مانند در نوک برج که 250 کیلو گرم وزن و 4/2 متر قطر دارد . برج از پایه به سمت بالا عریضتر می شود و بیشترین عرض را در طبقه شانزدهم دارد .
ساختمان اداری سویس ری با کاربری تجاری در مرکز شهر لندن
بخش خارجی ساختمان از 24 هزار متر مربع شیشه تشکیل شده و تقریباًَ 5500 صفحۀ شیشه ای مثلثی تخت و تراش داردارد . شیشه ی خاکستری رنگ ظاهراًَ تزئینی که به نورگیرهای مارپیچی جلوه می بخشد . نه تنها چشم را به بالا هدایت می کند . بلکه با جذب اشعۀ خورشید مقابله می کند . 23 آسانسور برج سرعتهای متفاوتی از یک تا شش متر درثانیه دارند . هردو پلکان عمودی از 1037 پله تشکیل می شوند . در طبقات 38 تا 40 رستوران ، سالن غذاخوری خصوصی و با ر قراردارد که بلندترین تأسیسات پذیرایی موجود درلندن است . در طبقه 40 در رأس ساختمان یک کافه با منظره پانورامای بی نظیر برای مستأجرها و میهمانانشان قرار دارد . در طبقه 39 یک رستوران منحصر به فرد و در طبقه 38 سالنهای پذیرایی اختصاصی قراردارند . در بیشتر ساختمانها تجهیزات بالابر بزرگ روی سقف قرار می گیرند. این موضوع ( به دلیل وجود بار در طبقۀ 40) برای این برج عملی نبود . معماران مشکل را این گونه حل کردند . که بالا بر اصلی تنها تا طبقۀ 34 و سپس یک بالا بر که نیروی محرکۀ آن از پایین اعمال می شود تا طبقۀ 39 را سرویس می دهد . پلکان مرمری و آسانسور معلولان ، مراجعان را به بار زیر گنبد می رساند . پلان هر طبقه درجه نسبت به طبقۀ پایین چرخیده است و نقشۀ طبقات با محیطی دایره ای که با 6 دالبر ملایم دندانه شده است . حالتی شبیه گل دارد .
میدانی با مساحت 2 هزار متر مربع محوطۀ ساختمان را تکمیل می کند که با دیوار سنگی کوتاهی احاطه شده است . ورودیهای ساختمان گذرگاه های مثلثی بلندی هستند و سرسرا و جایگاه آسانسور طبقۀ همکف با آلومینیوم کمرنگ با شیارهای عمیق که به حالت عمودی فضای بلند جلوۀ بیشتری می بخشد . پوشیده شده است . فضای دفاتر و اموراداری تا 4 هزار نفر گنجایش دارد . ساختمان شامل 55 کیلومتر بخشهای فلزی است که 10 هزارتن وزن دارند تیرپایه ها به عمق متوسط 27 متر فرو رفته اند و بیشترین مقدار بار بر هر ستون 1500 تن است .