پای ثابت مهمانی های خودمونی، میزهای اردور و مجالس کوچیک جشن و سروره. در کشورای غربی به هر کارناوال یا بازار مکاره ای که سر بزنین، عطر خوش کباب بال و کتف یا به اصطلاح خودشون، بوفالووینگر پای هر رهگذری رو سست می کنه. یکی از ساده، سریع و لذیذترین غذاهای فوری که روش های طبخ متفاوتی داره. دستور جفت و جور ارائه شده، روش عادی کاناداییه.

مواد لازم واسه ۴ نفر:

  •   کتف و بال مرغ: ۲۴ عدد
  •   کره آب شده: ۶ قاشق غذاخوری
  •   سس فلفل تند: ۱۰۰ میلی لیتر
  •   پودر پاپریکا: ۲ قاشق غذاخوری
  •   نمک و فلفل قرمز: به اندازه لازم
  •   فلفل مشکی: یه قاشق چای خوری
  •   کرفس: چند ساقه(اختیاری)

روش جفت و جور:

کره، سس فلفل و پاپریکا رو مخلوط کرده و نمک و فلفل اون رو اندازه کنین. ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری از مخلوط رو کنار گذاشته و مابقی رو داخل یه کیسه پلاستیکی وترجیحـــــا زیپ کیپ بریزین.

تیکه های کتف و بال رو با چاقو سوراخ کرده و داخل مایه بندازید. اجازه بدید تا دست کم یه ساعت در اون بمونه تا به طور کامل طعم دار شه. اگه می خواید این طعم دهنده رو یه روز زودتر جفت و جور کنین، به جای کره از روغن مایع استفاده کنین، چون کره در یخچال جامد می شه.

تیکه های بال و کتف رو از مایه خارج کرده و مایه کره و فلفل رو کنار بذارین. یه توری کباب روی منقل یا کباب پز قرار داده و کتف ها رو روی اون بچینید. هر طرف رو ۸-۷ دقیقه کباب کنین. گاهی وقتا مقداری از مایه رو که کتف ها در اون خوابانده شده بود، روی اونا بمالید. کتف ها رو در ظرف چیده و سس کنار گذاشته رو روی اون بدین و در صورت تمایل، با کرفس سرو کنین.

نکــــات:

۱- در کنار این خوراک، یه سس شامل مایونز، ماست، پنیر بلوچیز رنده شده، سرکه، پودر سیر و نمک و فلفل رو سرو کنین.

۲- به جای سس تند از ۶ قاشق غذاخوری سس کچاپ که با ۲ قاشق غذاخوری آب و ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو رقیق شده استفاده کنین.

۳- کرفس به شکل سنتی در کنار این غذا قرار داره؛ شما می تونید اون رو با هر نوع سالاد، سبزیجات آبپز، سیب زمینی سرخ کرده یا تنوری جانشین کنین.