Weight-Loss-Myths

وقتی که تو یه مهمانی هستین و انتخاب های غذایی مختلفی پیش روتون قرار داره، چیجوری می تونید در مقابل غذاهای پرکالری مقامت کنین؟

ساده س!. طبق یه مطالعه جدید که در “علم روانشناسی” منتشر شده، فقط ۰.۱۹۵ ثانیه قبل از انتخاب، صبر کنین.

به گزارش آلامتو به نقل از مجله سلامت ؛ محققان از ۲۸ مرد و زن خواستن که به ۱۶۰ ماده غذایی براساس طعم و مزه، سالم بودن و رضایت کلی امتیاز بدن. بعد بطور تصادفی بوسیله کامپیوتر به این شرکت کنندگان، ۲۸۰ جفت از این غذاها مانند شکلات و هویج نشون داده شد و از اونا خواسته شد که بگن کدوم یکی رو بهتر می دونن. با موشکافی حرکات موس اونا، محققان به این نتیجه رسیدن که ما خصوصیات اصلی غذا مانند طعم رو، ۱۹۵ میلی ثانیه سریع تر از خصوصیات فرعی مانند اندازه سالم بودن غذا پردازش می کنیم.

نیکولت سالیوان، دانشجوی فارغ التحصیل که با موسسه فناوری کالیفرنیا همکاری میکنه می گوید: طعم بیشتر قابل درکه و ذاتی تره. حتی نوزادان هم می دانند که چی دوست دارن.

اما سالم بودن، چیز پیچیده تریه. چیزیه که ما یاد می گیریم و اگه امکان داشته باشه بعدا وارد روند اراده کردن مون می شه. پس فرق کسائی که بیان کننده موس شون در اول به سمت شکلات حرکت کرد اما روی هویج کلیک کردن، فقط در کسری از ثانیه فکر کردن بود.

این نظریه محققان شاید به معنی کنترل خود باشه. خودتون رو امتحان کنین. دفعه بعد که در سوپر مارکت یا مهمانی هستین فقط چند ثانیه بیشتر واسه فکر کردن درباره یه جانشین سالم تر وقت بذارین.

بهترین ادویه واسه چربی سوزی

دلیل کم نشدن وزن چیه؟

مجله سلامت کاهش وزن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *